Moikka kaikille!!!

Nyt kun aikaa on siunaantunut jonkin verran voisi esittäytyä kimppalaisille ja katsoa jos se vaikka poikisi enemmän tarinointia näille sivuille.

Nimeni on Kujalan Juha asun maskussa noin 12 kilometriä Turusta Raumansuuntaan.

Perheeseeni kuuluu Vaimo Christel 43 Kenneth 15 Max 13.

Kaksi koiraa Mörkö 6V Kalle 5V (Welsh Corgi Cargigania)

Yksi kissa Pirre(Perkele) 8kk.

Itse olen 45 V Työskentelen Turunsatamassa Nosturinkäyttäjänä.

Raveja olen harrastanut vuodesta 2000 asti jolloin työkaverin kanssa aloimme pelamaan veevitosta ja seitenvitosta,sitä ennen käänsin aina teeveestä kanavan toiseen urheiluruudussa kun ravitulokset alkoivat ja siitä aina Vaimo välillä muistuttaa.

Kimppahevosen mukaan menoa aloin miettimään yhtenä päivänä,että olisi mukava seurata oman hevosen kehitystä ja uraa vuosien varrella ja tietysti myös tutustua kimppalaisiin.

Siinä sitten nettiä selatessa iski silmään tUo Cassun ilmoitus ja innostuin siitä ja rupesin kyselemään enemmän.

Kaikki tuntui hyvältä ja aattelin kokeilla kimppa omistusta.

Elämän ensimmäisen osuuden kun ostaa ei oikein tiedä viellä mitä odottaa ja aluksi olikin kaikenlaisia aatoksia ,joista kyselemällä sai selvää,nyt vaan odotetaan Cassun kasvamista urakehitystä!!

Jälkeenpäin on tullut hankittua Novan Villiruususta ja Pompeius Novastakin yhdet osuudet eli kyllä seuraamista pitäisi riittää tulevaisuudell.

Tässä jotain tietoa Itsestäni ja Perheestäni,lisää voi katsastaa kotisivuilta www.kujala.us mitä tosin ei ole vähään aikaan päivitetty.

Ja sit vaan seuraavaa kehiin!!!

T:Juha