Kassu sai matolääkkeet. Sinne meni kauran seassa huomaamatta pulverit. Olemme nykyisin ostaneet tonkkatolkulla matolääkkeitä, koska niin ostettuna se tulee halvemmaksi, jopa satoja euroja halvemmaksi.... Ja tehot on samat kuin pastassa. Pitää vain olla tarkkana, että rehut menevät massuun eikä lattioille. Toinen vaihtoehto on laittaa vähän vettä sekaan ja ruutata isolla ruiskulla suuhun jos hevoset huomaavat lääkehuijauksen kaurojen seasta.

Kassun uusi harrastus on seurata minua milloin olen menossa heinäsiiloon joka on samassa rakennuksessa kuin pihatto. Varsa on kuin iilimato yrittäessään kiemurrella mukana heinäladon puolelle. Ilmeisesti hevosen taivas on siellä? Ruokaa lattiasta kattoon asti. Käy työstä häätää se pois oviaukosta:) Pikku vekkuli koko hevonen.

Maaliskuussa olisi ne näyttelyt Kiuruvedellä. Olen harkinnut Kassun viemistä sinne. Pitää nyt katsoa alkaako sille tulla missä vaiheessa kesäturkki. Olisi hieman edustavamman näköinen kuin pörrökarvaturkissaan. Ja varsinkin jos vaihtuu niin, että on kesä- ja talvikarvaa sekaisin, niin ei välttämättä ole komeimmillaan... Mietiskellään....